четвртак, 17. септембар 2009.

Нови Светски Поредак




Шта је то Нови Светски Поредак?

То је у ствари стари светски поредак са новим именом, и истим циљем. Чопор вукова који влада стадом оваца. Увек жедни крви и меса, и вуне и свега што је од оваца употребљиво.

Како вукови владају овцама? Тако што им наметну економски систем који не оставља пуно слободног времена. Константна борба оваца да преживе и обезбеде себи најпотребније исцрплјује их и ментално и физички толико да ни не помисле да им може бити боље без вукова.

Са напретком технологије овце добијају разне поклоне од вукова, и ти поклони су у већини случајева дати овцама да би (хипнотисане и надзиране) биле послушније и лакше онтролисане.

Зашто се овце не буне? Јер се боје вукова. Боје се зато што иако их је немерљиво више од вукова, разједињене су, и потпуно несвесне да је страх једино чега треба да се плаше.

За овце се ништа није променило од настанка света наовамо. У робовласничком добу старог Рима роб је добијао храну, одећу и кров над главом. Мало шта се изменило од тада по том питању. 90% оваца живе као у доба старог Рима.

Како овце да се ослободе вукова? Ненасилним непристајањем на било какву сарадњу са њима. Мали чопор вукова тада остаје без било чега што су им овце до тада давале добровољно. Мораће тада и они да постану овце и да се покуњено прикључе стаду или да оду у шуму.